Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Erasmus Events
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Organizari evenimente Iasi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Am acumulat pentru tine experienta, am invatat sa iti construim amintirile. Suntem atenti la detaliu, seriosi, entuziasmati. Aceste caracteristici fac din firma noastra aliatul perfect pentru implinirea viselor tale.

ERASMUS EVENTS este agentia care s-a nascut din dorinta de a veni in intampinarea tuturor celor care vor sa impartaseasca din experienta acumulata de noi de-a lungul timpului, in care am invatat sa organizam evenimente unice, bazandu-nepe creativitate, originalitate, calitate, rafinament si bun gust.

Cu noi, unul dintre cele mai pretioase momente din viata dumneavoastra, nunta, va fi planificata si organizata cu fiecare detaliu. Solutiile propuse sunt realizate dupa dorinta si personalitatea actorilor principali ai evenimentului nuptial.

Va invitam sa programati o intalnire cu echipa noastra de consultanti la sediul agentiei noastre, unde veti avea ocazia sa va inspirati din albumele si portofoliul de decoratiuni, urmand sa beneficiati de o oferta personalizata potrivita nevoilor si bugetului dumneavoastra. Pentru orice buget cu care o tanara pereche vine la noi, oferim solutii si idei originale, inspirate care sa le creeze un eveniment deosebit prin eleganta si rafinament. Astfel ca, ne putem adapta oricaror tip de ceremonii, de la cele mai simple la cele mai extravagande.

Servicii la dispozitia ta:

- decoratiuni sala
- aranjamente florale: masa prezidiu, mese invitati, biserica, masina, buchet mireasa, nasa, domnisoara de onoare, lumanari de cununie
- servicii foto & video
- sonorizare: DJ profesionist cu sonorizare completa; DJ cu sonorizare si efecte speciale
(lumini inteligente, scaner de discoteca, masina de fum)
- efecte speciale: artificii pentru tort (durata de la 45sec. pana la 120sec.); artificii pentru dansul mirilor (durata de la 45sec. pana la 120 secunde); masina de baloane (bule de sapun)
- invitatii nunta
- card place -uri (carduri de masa)
- meniuri personalizate
- marturii
- pahare decorate special pentru miri si nasi
- guestbook (album impresii invitati)
- fantana de ciocolata (cu fructe diverse)
- cocarde miri, cavaleri, invitati (naturale, artificiale)
- bratara domnisoara de onoare
- cosulete, pernuta pentru verighete
- limuzina de lux
- caleasca de epoca.
Din Gura in Gura